Billackerare Hässleholm

Är du en skicklig fordonslackerare som vill arbeta på ett stabilt och familjärt företag? Göinge Bil satsar på tillväxt och bygger en ny modern lackverkstad i Hässleholm och behöver fler engagerade medarbetare. Vi erbjuder dig en spännande arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter.

 

Vilka är vi?
Företaget grundades 1952 och med vår långa erfarenhet är vi trygga med att påstå att vi kan bilar och är stolta att kunna erbjuda våra kunder produkter med den senaste tekniken för den optimala kundupplevelsen.  Vi har anläggningar i Hässleholm, Älmhult, Osby och Markaryd. Bolaget innehar agenturen för Volvo personbilar, Renault person- och transportbilar samt Dacia person- och transportbilar. Vi erbjuder bästa service och tillgänglighet, som våra kunder kan kräva av sitt fordon. Vi arbetar ständigt mot högsta mål vad beträffar kvalitet, säkerhet och miljö. Göinge Bil personvagnar har 120 anställda och hela koncernen ca 170 anställda.


Vad erbjuder vi dig?
Du kommer att ingå i ett fantastiskt team på vårt Skadecenter. Som lackerare arbetar du med alla förekommande arbetsuppgifter inom billackering, detta innebär att du utför slipning, maskering, spackling och lackering. I arbetet ingår också färganalys och färgblandning samt plastreparationer.

Vem är du?
För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du tidigare arbetat som fordonslackerare och trivs med denna roll. Du som söker har gymnasial, yrkesutbildning eller motsvarande vuxenutbildning med inriktning lackering. Då arbetet utförs med stor precision, både vid grundarbetet och lackeringsmomentet, behöver du som person vara noggrann och kvalitetsmedveten. Du behöver ha god samarbetsförmåga och vara prestigelös för att passa in i teamet. Du ska ha några års erfarenhet av lackeringsarbete samt goda kunskaper inom yrket för att kunna erbjuda våra kunder den högsta kvaliteten. B-körkort är ett krav, du ska behärska svenska språket i både tal och skrift. Du är en ansvarsfull person och sätter alltid kunden i centrum och ser hellre lösningar än problem.

Övrigt
Tjänsten är en tillsvidaretjänst, tillsättning sker enligt överenskommelse. Sista ansökningsdagen 2021-12-19.


För mer info
För ytterligare frågor och information om tjänsten, vänligen kontakta Niclas Marcus , Skadechef 010-1670862 (niclas.marcus@goingebil.se)

Ansökan
Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan redan idag! Välkommen att bli en av oss!

Ansök (mail)

Upp till toppen

Göinge Bil AB

Telefon: 0451-436 00
Epost info@goingebil.se

Orgnr: 556268-9181
Bankgiro: 270-1175

Våra anläggningar

Hässleholm
Osby
Markaryd
Älmhult

Våra bilmärken

Volvo
Renault
Dacia