Bilsäljare Älmhult

Vill du vara med och utveckla försäljningen av Volvo, Renault och Dacia? Just nu söker vi en engagerad och proaktiv bilsäljare till vår anläggning i Älmhult.


Vilka är vi?
Företaget grundades 1952 och med vår långa erfarenhet är vi trygga med att påstå att vi kan bilar och är stolta att kunna erbjuda våra kunder produkter med den senaste tekniken för den optimala kundupplevelsen. 

Vi har anläggningar i Hässleholm, Älmhult, Osby och Markaryd. Bolaget innehar agenturen för Volvo personbilar, Renault person- och transportbilar samt Dacia person- och transportbilar. Vi erbjuder bästa service och tillgänglighet, som våra kunder kan kräva av sitt fordon. Vi arbetar ständigt mot högsta mål vad beträffar kvalitet, säkerhet och miljö. Göinge Bil personvagnar har 120 anställda och hela koncernen ca 170 anställda.

Vad erbjuder vi dig?
I rollen som säljare kommer du att jobba med proaktiv försäljning mot privatpersoner och företag så väl nya som befintliga kunder. Du har hand om hela affären från första möte med kund till leverans av bilen. Relation och samarbete med våra leverantörer och partners kommer att vara framgångsfaktorer för ditt arbete. Du kommer att arbeta utifrån uppsatta budgetmål och ha ett resultatinriktat synsätt med fokus på affärer och skapa de allra bästa kundrelationerna.

Vem är du?
Vi söker dig med några års försäljningserfarenhet, meriterande från fordonsbranschen. Du brinner för försäljning och gillar att arbeta i en organisation som präglas av arbetsglädje och högt tempo. Du drivs av kvalitet i ditt arbete och en nöjd kund är alltid ditt främsta mål. Vi tror också att du är en person som är drivande och kommer med förslag till förbättringar och utveckling. Eftersom du jobbar mot uppsatta individuella mål är struktur och eget ansvar helt avgörande för att du ska lyckas i din vardag. Viktigt att du är samarbetsvillig och förstår värdet av teamarbete.

Du behärskar svenska flytande i tal som skrift och bör ha god förståelse av engelska. Du har god datorvana och körkort med B-behörighet är ett krav.

Övrigt
Tjänsten är en tillsvidaretjänst med start enligt överenskommelse. Sista ansökningsdagen 2021-06-30.

Mer info
För mer info kontakta vår försäljningschef Joacim Svensson på tel. 010-1670827.

ANSÖKAN
Skicka din ansökan snarast då vi tillämpar löpande rekrytering.

Ansök (mail)

Upp till toppen

Göinge Bil AB

Telefon: 0451-436 00
Epost info@goingebil.se

Orgnr: 556268-9181
Bankgiro: 270-1175

Våra anläggningar

Hässleholm
Osby
Markaryd
Älmhult

Våra bilmärken

Volvo
Renault
Dacia