INFORMATION ANGÅENDE CORONA


På grund av omständigheterna med Covid-19 (Corona) värnar vi extra mycket om våra kunders och vår personals hälsa. På Göinge Bil följer vi därför Folkhälsomyndighetens riktlinjer och vi hoppas att du som kund även gör detta.
Läs mer här >

Göinge Bils personal stannar hemma vid minsta symtom och vi är extra noga med vår handhygien och väljer därför just nu att inte ta i hand.

I dessa tider har våra anläggningars städrutiner i kund- och personalmiljö utökats. Även våra Tanka- och Tvätta-stationer har extra rengöring av handtag och knappar.

 

ÖPPETTIDER OCH KONTAKT
Vi har öppet som vanligt, men du som kund kan göra väldigt mycket på vår hemsida. Du kan boka verkstadsbesök, hjulskifte, glasreparation, hyrbil, provkörning m.m. Kontakta oss gärna via telefon, chat, mail eller via sociala medier.
Här bokar du online >
Öppettider och kontaktuppgifter >


KUNDBILAR

På våra anläggningar kan ni lämna in er bilnyckel via våra nyckelinkast om ni vill. När din bil är inne hos oss använder våra tekniker handskar, sitt- och rattskydd. Innan bilen lämnas ut torkar vi av ratt, växelspak, handbroms och dörrhandtag.


HÄMTA & LÄMNA-SERVICE
Du kan välja till Hämta & Lämna-service när du bokar service och reparation hos oss. Efter att vi mottagit din bokning bestämmer du tillsammans med din tekniker den tid och plats som passar dig bäst.
Läs mer här >DÄCKSÄSONG
Boka ditt hjulskifte i god tid för att få en tid som passar innan vintern slår till. Alla får en bokad tid så inte alla kommer samtidigt. Under själva hjulskiftet kan man besöka vår bilhall för en kopp kaffe eller provkörning. Ditt fordon ska ha vinterdäck 1 dec - 31 mars om det är vinterväglag, men det är tillåtet att använda dubbdäck 1 okt - 15 april.
Boka ditt hjulskifte här >


BETALNING MED CARPAY
Du kan betala ditt verkstadsbesök, hjulskifte och tankning via CarPay Checkout för att slippa korthantering.
Läs mer om Carpay >


Tillsammans tar vi vårt ansvar för att minska spridningen av Covid-19 (Corona).

Upp till toppen

Göinge Bil AB

Telefon: 0451-436 00
Epost info@goingebil.se

Orgnr: 556268-9181
Bankgiro: 270-1175

Våra anläggningar

Hässleholm
Osby
Markaryd
Älmhult

Våra bilmärken

Volvo
Renault
Dacia