KAMPANJPRIS

Volvo Originalservice Classic

Volvo Originalservice Classic är anpassad för dig som kör en Volvo från 2017 eller tidigare och omfattar 20 kontrollpunkter. I servicen ingår också servicegaranti, uppdatering av mjukvaran, fri förlängning av Volvo Assistans samt en stämpel i serviceboken. Just nu har vi kampanjpris på Volvo Originalservice Classic.

Kampanjpris*
2 195 kr

Frågor och svar

 • Vad är det för skillnad mellan Volvo Originalservice och Volvo Originalservice Classic?
  För att din bil ska få en så bra service som möjligt erbjuder vi två servicealternativ. Volvo Originalservice för alla bilar och Volvo Originalservice Classic för bilar äldre än sex år. Oavsett vilket alternativ du väljer kommer din personliga servicetekniker att gå igenom din bil och kontrollera alla viktiga punkter. Skillnaden är serviceprotokollet som är anpassat efter den bil du har och det servicealternativ du väljer.
 • Vad är Volvo Originalservice?
  En Volvo Originalservice ger dig ett friktionsfritt bilägande mellan serviceintervallerna. Din personliga servicetekniker går igenom din bil och kontrollerar alla viktiga punkter. I priset ingår också servicegaranti, uppdatering av mjukvaran, fri förlängning av Volvo Assistans samt en stämpel i serviceboken.
 • Vad är Volvo Originalservice Classic?
  Volvo Originalservice Classic är ett servicealternativ för bilar äldre än sex år och ersätter Essential Service. Förutom att byta olja och filter går din personliga servicetekniker igenom din bil och kontrollerar alla viktiga punkter. I priset ingår också servicegaranti, uppdatering av mjukvaran, fri förlängning av Volvo Assistans samt en stämpel i serviceboken. Det ger dig samma trygghet som du är van vid, till ett förmånligt pris.
 • För vilka årsmodeller gäller Volvo Originalservice Classic?
  Volvo Originalservice Classic gäller för alla Volvobilar som är äldre än sex år.
 • Vilka kontrollpunkter ingår vid en Volvo Originalservice Classic?
  Vid en Volvo Originalservice Classic ingår 20 kontrollpunker och moment. Ladda ner vår PDF nedan för att läsa mer om innehållet.

*Intervalltillägg kan tillkomma. Priset gäller modellår 2017 eller tidigare (dock inte Volvo XC90 2015–2017 eller S90/V90 2016–2017) och med Volvokort eller CarPay t.o.m. 2023-12-31. Kan ej kombineras med andra avtal eller rabatter (ord. pris 2 895 kr). Delbetala helt räntefritt på fyra månader med CarPay. Volvo Assistans ingår med ett år i taget fram till att bilen fyller tio år