Förändringar i Osby


Göinge Bil AB har i samråd med Volvo och Renault, tagit beslut om att göra en verksamhetsförändring för Volvo, Renault och Dacia i Osby.

Varför gör vi detta?

Förändringarna i företaget är ett sätt att följa Volvo, Renault och Dacias strategier för framtiden. Beslutet grundar sig på anpassningen av framtidens försäljningsmål, volymprognoser och anläggningskrav på vårt totala marknadsområde, samt branschens utveckling mot större enheter.

Bilförsäljningen flyttar

Bilförsäljningen kommer numera att skötas från våra övriga anläggningar. Kim Carlsson som varit säljare i Osby under många år kommer att ta hand om sina befintliga och nya kunder från vår nyaste anläggning, i Markaryd. Kim har kvar sina tidigare kontaktuppgifter. Tel. 010-1670833, kim.carlsson@goingebil.se

Verkstaden profileras om

Göinge Bil kommer finnas kvar i Osby med personal på plats även i framtiden. Dock kommer service- och reparationsutbudet för Volvo, Renault och Dacia personbilar att ändras framöver. Datum för detta är inte bestämt. Osby-anläggningen kommer att profileras om till en däckverkstad med tillhörande däckhotell, samt erbjuda bilvårdstjänster och hämta-lämna-service från Osby till våra anläggningar i Hässleholm, Markaryd och Älmhult.

Tanka och Tvätta

Vi kommer att ha kvar befintlig drivmedelsstation samt vår nya biltvätt som har både
automattvätt och gör-det-själv bås.

Vår personal

Samtlig personal i Osby har erbjudits tjänster på våra övriga orter.

Våra kunder

Våra kunder i Osby är precis lika viktiga som våra kunder på övriga orter. Osby tillhör vårt marknadsområde och vi på Göinge Bil kommer göra vårt yttersta för att fortsätta ge våra kunder i Osby professionell service med hög kvalité även i framtiden.

Vi hoppas på förståelse beträffande förändringen enligt ovan. Kontakta oss gärna om ni har några frågor eller funderingar!

/Martin Nilsson, VD Göinge Bil AB


Kontakta oss

Upp till toppen

Göinge Bil AB

Telefon: 0451-436 00
Epost info@goingebil.se

Orgnr: 556268-9181
Bankgiro: 270-1175

Våra anläggningar

Hässleholm
Osby
Markaryd
Älmhult

Våra bilmärken

Volvo
Renault
Dacia