Förändringar i Osby


Göinge Bil AB har i samråd med Volvo och Renault, tagit beslut om att göra en verksamhetsförändring för Volvo, Renault och Dacia i Osby.

Varför gör vi detta?

Förändringarna i företaget är ett sätt att följa Volvo, Renault och Dacias strategier för framtiden. Beslutet grundar sig på anpassningen av framtidens försäljningsmål, volymprognoser och anläggningskrav på vårt totala marknadsområde, samt branschens utveckling mot större enheter.

Bilförsäljningen flyttar

Bilförsäljningen sköts numera från våra övriga anläggningar. Kim Carlsson som varit säljare i Osby under många år kommer att ta hand om sina befintliga och nya kunder från vår anläggning i Markaryd. Kim har kvar samma kontaktuppgifter. Tel. 010-1670833, kim.carlsson@goingebil.se

Verkstaden fortsätter som tidigare

Vi har i samråd med Volvo och Renault fått möjligheten att fortsätta med vår serviceverksamhet i Osby. Vi kommer alltså att fortsätta serva och reparera Volvo, Renault och Dacia som tidigare. Detta beslut känns väldigt bra då det även varit en stor önskan från våra kunder. Två Personliga Servicetekniker och en Verkstadschef kommer vara på plats och sköta kundkontakt, servicearbete samt däckhotell. Byggnaden kommer dessutom fräschas upp med ny verkstad och fasad under 2023.

Tanka och Tvätta

Vi kommer att ha kvar befintlig drivmedelsstation samt vår nya biltvätt som har både
automattvätt och gör-det-själv bås.

Våra kunder

Våra kunder i Osby är precis lika viktiga som våra kunder på övriga orter. Osby tillhör vårt marknadsområde och vi på Göinge Bil kommer göra vårt yttersta för att fortsätta ge våra kunder i Osby professionell service med hög kvalité även i framtiden.


Vi hoppas på förståelse beträffande förändringen enligt ovan. Kontakta oss gärna om ni har några frågor eller funderingar!


Kontakta oss

Upp till toppen

Göinge Bil AB

Telefon: 0451-436 00
Epost info@goingebil.se

Orgnr: 556268-9181
Bankgiro: 270-1175

Våra anläggningar

Hässleholm
Osby
Markaryd
Älmhult

Våra bilmärken

Volvo
Renault
Dacia