Hjulskiftare i Hässleholm och Älmhult

Gillar du högt tempo, fysiskt arbete och att hela tiden ha något att göra? Varför inte ta chansen att söka ett säsongsjobb som hjulskiftare i Hässleholm och Älmhult till kommande säsong!


Vilka är vi?
Företaget grundades 1952 och med vår långa erfarenhet är vi trygga med att påstå att vi kan bilar och är stolta att kunna erbjuda våra kunder produkter med den senaste tekniken för den optimala kundupplevelsen. 

Vi har anläggningar i Hässleholm, Älmhult, Osby och Markaryd. Bolaget innehar agenturen för Volvo personbilar, Renault person- och transportbilar samt Dacia person- och transportbilar. Vi erbjuder bästa service och tillgänglighet, som våra kunder kan kräva av sitt fordon. Vi arbetar ständigt mot högsta mål vad beträffar kvalitet, säkerhet och miljö. Göinge Bil personvagnar har 120 anställda och hela koncernen ca 170 anställda.

Vad erbjuder vi dig?
Som hjulskiftare arbetar du i huvudsak med att skifta hjul, vidare kommer du vara behjälplig vid eventuella kundfrågor och kanske även viss hantering av däckhotellet. Vår målsättning är att alla kunder som kommer hit skall få ett vänligt och seriöst bemötande och gå härifrån och vara helnöjda med kvalitén på utfört arbete. Detta kan vi endast uppnå genom medarbetare som trivs och som gillar att ge service till våra kunder.

Vem är du?
Vi söker i första hand dig med tidigare erfarenhet, men du behöver inte ha särskilda förkunskaper. Du har dock god hand med verktyg och maskiner och gärna ett genuint biintresse. B-körkort är ett krav. Som person är du en lagspelare och du är trygg i dig själv, flexibel och hjälpsam. Du strävar alltid efter att överträffa kundens förväntningar och ser service som en naturlig del av ditt arbete. Det är viktigt för dig att vilja bidra till en god stämning och gemenskap med dina kollegor på arbetsplatsen.

Övrigt
Tjänsten löper med början/mitten på oktober och 1,5-2 månader framåt. Tjänsten är en säsongsanställning, tillsättning sker enligt överenskommelse. Sista ansökningsdagen 2021-09-15. Ange i ansökan vilken ort som är aktuell för din ansökan.

Mer info
För ytterligare frågor och information om tjänsten, vänligen kontakta Lars Ekholm, däckansvarig tel. 010-1670841 (lars.ekholm@goingebil.se)

ANSÖKAN
Skicka din ansökan snarast då vi tillämpar löpande rekrytering.


Ansök (mail)

Upp till toppen

Göinge Bil AB

Telefon: 0451-436 00
Epost info@goingebil.se

Orgnr: 556268-9181
Bankgiro: 270-1175

Våra anläggningar

Hässleholm
Osby
Markaryd
Älmhult

Våra bilmärken

Volvo
Renault
Dacia