Lediga tjänster

Göinge Bil grundades 1952 och med vår långa erfarenhet är vi trygga med att påstå att vi kan bilar och är stolta att kunna erbjuda våra kunder produkter med den senaste tekniken för den optimala kundupplevelsen.

Göinge Bil AB ingår som helägt dotterbolag till Göinge Bil Investkoncernen med anläggningar i Hässleholm, Osby, Markaryd och Älmhult. Bolaget innehar agenturen för Volvo personbilar, Renault person- och transportbilar samt Dacia person- och transportbilar. Personvagnar har 120 anställda och hela koncernen ca 170 anställda.

Är du en person som brinner för bra kundservice och intresserad av att jobba inom en spännande och inspirerande bransch, då kan du maila in din intresseanmälan nedan:

Intresseanmälan

 

Just nu söker vi följande:

Personlig Servicetekniker i Markaryd

Har du fordonsteknisk utbildning och är en serviceinriktad person som vill jobba tillsammans med oss för att bli branschens bästa servicebolag? Då är det kanske dig vi söker!

Vad erbjuder vi dig?
Som Personlig servicetekniker blir din uppgift att boka arbeten, ta emot kunder, reparera och serva bilen samt fakturera. Kort sagt, ansvarar du för hela kundkontakten i samband med att du reparerar och servar bilen.  

Vem är du?
Du ska ha dokumenterad fordonsteknisk utbildning och gärna ett par års erfarenhet som mekaniker/tekniker. Har du jobbat med Volvo, Renault eller Dacia är det en merit, även erfarenhet av administrativt arbete samt kundmöten är meriterande. Du ska vara ansvarsfull och alltid sätta kunden i centrum. Hos oss kommer du att möta nya, intressanta och spännande produkter från Volvo, Renault och Dacia, samt svara mot högt ställda kvalitetskrav på reparationer och kundrelationer. God datorvana och B-körkort är ett krav.

Övrigt
Tjänsten är en tillsvidaretjänst, tillsättning sker enligt överenskommelse.  Sista ansökningsdagen 2020-10-15.

Ansökan
Skicka din ansökan snarast då vi tillämpar löpande rekrytering. För ytterligare frågor och information om tjänsten, vänligen kontakta Christofer Olsson, Verkstadschef 010-1670891 (christofer.olsson@goingebil.se)

Ansök nu >

Upp till toppen

Göinge Bil AB

Telefon: 0451-436 00
Epost info@goingebil.se

Orgnr: 556268-9181
Bankgiro: 270-1175

Våra anläggningar

Hässleholm
Osby
Markaryd
Älmhult

Våra bilmärken

Volvo
Renault
Dacia