Lediga tjänster

Göinge Bil grundades 1952 och med vår långa erfarenhet är vi trygga med att påstå att vi kan bilar och är stolta att kunna erbjuda våra kunder produkter med den senaste tekniken för den optimala kundupplevelsen.

Göinge Bil AB ingår som helägt dotterbolag till Göinge Bil Investkoncernen med anläggningar i Hässleholm, Osby, Markaryd och Älmhult. Bolaget innehar agenturen för Volvo personbilar, Renault person- och transportbilar samt Dacia person- och transportbilar. Personvagnar har 120 anställda och hela koncernen ca 170 anställda.

Är du en person som brinner för bra kundservice och intresserad av att jobba inom en spännande och inspirerande bransch, då kan du maila in din intresseanmälan nedan:

Intresseanmälan

KUNDMOTTAGARE DÄCKVERKSTAD
Hässleholm


Till den kommande säsongen söker vi en kundmottagare till vår däckverkstad. Här får du chansen att bli en viktig kugge i hjulet.


Vad erbjuder vi dig?
Som kundmottagare är du ansiktet utåt och är den som bemöter kunderna. Den centrala uppgiften är att ge kunden en god service och hålla en tydlig kommunikation med verkstaden. Du kommer att ansvara för att dagens arbete blir utfört och klart i rätt tid. I arbetsuppgifterna ingår bl.a. att administrera, boka och planera jobb till däckmontörerna, ta betalt av kunden samt hjälpa till med merförsäljning. Vår målsättning är att alla kunder som kommer hit skall få ett vänligt och seriöst bemötande och gå härifrån och vara helnöjda med kvalitén på utfört arbete. Detta kan vi endast uppnå genom medarbetare som trivs och som gillar att ge service till våra kunder.

Vem är du?
Vi tror att du har en bakgrund som mekaniker, däckmontör eller kundmottagare på verkstad och trivs med att hantera kunder. Du kan också ha en bakgrund inom service men har ett stort intresse av bilar, kanske har du arbetat på bensinmack eller med biluthyrning? Det är meriterande om du har kunskap i något av programmen Tacdis eller Däckdata.

Vi söker dig som har en god känsla för service och problemlösning. Att vara spindeln i nätet är något du trivs med och du har inställningen att alltid se lösningar. Vi tror att du är en person som brinner för att jobba med människor och service. Under vårens högsäsong är tempot högt och du behöver därför vara stresstålig och klara av att hålla fokus på många delar samtidigt. Det är också viktigt att du kan prioritera och vara strukturerad i ditt arbetssätt. Du som söker har lätt för att ta kontakt med nya människor och trivs i en flexibel arbetsmiljö.

Övrigt
Tjänsten löper med början/mitten på mars och 1-2 månader framåt. Tjänsten är en säsongsanställning, tillsättning sker enligt överenskommelse.  Sista ansökningsdagen 2021-02-28.


Mer info
För ytterligare frågor och information om tjänsten kontakta Lars Ekholm, däckansvarig.
Tel. 010-1670841 lars.ekholm@goingebil.se

Ansökan
Skicka din ansökan snarast då vi tillämpar löpande rekrytering.

Ansök (mail)

HJULSKIFTARE
Hässleholm och Osby


Gillar du högt tempo, fysiskt arbete och att hela tiden ha något att göra? Varför inte ta chansen att söka ett säsongsjobb som hjulskiftare till kommande säsong!

Vad erbjuder vi dig?
Som hjulskiftare arbetar du i huvudsak med att skifta hjul, vidare kommer du vara behjälplig vid eventuella kundfrågor och kanske även viss hantering av däckhotellet. Vår målsättning är att alla kunder som kommer hit skall få ett vänligt och seriöst bemötande och gå härifrån och vara helnöjda med kvalitén på utfört arbete. Detta kan vi endast uppnå genom medarbetare som trivs och som gillar att ge service till våra kunder.

Vem är du?
Vi söker i första hand dig med tidigare erfarenhet, men du behöver inte ha särskilda förkunskaper. Du har dock god hand med verktyg och maskiner och gärna ett genuint bilintresse. B-körkort är ett krav. Som person är du en lagspelare och du är trygg i dig själv, flexibel och hjälpsam. Du strävar alltid efter att överträffa kundens förväntningar och ser service som en naturlig del av ditt arbete. Det är viktigt för dig att vilja bidra till en god stämning och gemenskap med dina kollegor på arbetsplatsen.

Övrigt
Tjänsten löper med början/mitten på mars och 1-2 månader framåt. Tjänsten är en säsongsanställning, tillsättning sker enligt överenskommelse.  Sista ansökningsdagen 2021-02-28. Ange gärna i ansökan vilken ort som är aktuell för din ansökan.

Mer info
För ytterligare frågor och information om tjänsten kontakta Lars Ekholm, däckansvarig. Tel. 010-1670841 lars.ekholm@goingebil.se


Ansökan
Skicka din ansökan snarast då vi tillämpar löpande rekrytering.

Ansök (mail)

 

Upp till toppen

Göinge Bil AB

Telefon: 0451-436 00
Epost info@goingebil.se

Orgnr: 556268-9181
Bankgiro: 270-1175

Våra anläggningar

Hässleholm
Osby
Markaryd
Älmhult

Våra bilmärken

Volvo
Renault
Dacia