Lediga tjänster

Är du en person som brinner för bra kundservice och intresserad av att jobba inom en spännande och inspirerande bransch, då kan du skicka in din intresseanmälan:

Intresseanmälan

 

Just nu söker vi:

BILSÄLJARE
Markaryd

En av våra trogna personbilssäljare i Markaryd ska gå i pension till sommaren. Därför söker vi nu en bilsäljare som ska ta över efter honom på vår moderna anläggning i Markaryd.

Du kommer tillsammans med din säljkollega, sälja nya Volvo och Renault personbilar samt begagnade bilar till nuvarande och nya kunder. Du kommer framförallt arbeta i bilhallen, men även på egen hand boka och avlägga kundbesök.

Vi söker dig med några års försäljningserfarenhet, gärna från fordonsbranschen. Du är tålmodig, stresstålig och bör ha driv och entusiasm att lösa problem samt bidra till att överträffa kundens förväntningar. Du ska även vara självgående, positiv, samarbetsvillig samt planera och prioritera ditt arbete. Du behärskar svenska flytande i tal som skrift och bör ha god förståelse av engelska. Du har god datorvana och körkort med B-behörighet är ett krav.

Tjänsten startar omgående.
Skicka din ansökan snarast då vi tillämpar löpande rekrytering.

Ansök nu

Kontaktperson

Försäljningschef: Per-Martin Persson 010-1670821
pm.persson@goingebil.se

SKADETEKNIKER
Hässleholm

Vi söker tekniker till vår skadeverkstad i Hässleholm. Vi söker dig som är utbildad skadetekniker och gärna med några års erfarenhet.

Göinge Bil AB är auktoriserade för Volvo, Renault och Dacia men reparationer av andra bilmärken som Toyota mm. förekommer. Hos oss kommer du att möta många nya, intressanta och spännande produkter samt svara mot högt ställda kvalitetskrav på reparationer och kundrelationer. God datorvana är en merit och B-körkort är ett krav.

Som person ser vi att du är självgående, ordningsam och en lagspelare. Du är en glädjespridare och värdesätter god stämning på arbetsplatsen samt bidrar med humor och goda idéer till våra ständiga förbättringsprocesser.

Tjänsten är heltid. Skicka din ansökan snarast då vi tillämpar löpande rekrytering.

Ansök nu

Kontaktperson

Skadechef: Niclas Marcus 010-1670862
niclas.marcus@goingebil.se

PERSONLIG SERVICETEKNIKER
Hässleholm

Du ska ha dokumenterad fordonsteknisk utbildning och gärna ett par års erfarenhet som mekaniker/tekniker. Har du jobbat med Volvo, Renault eller Dacia är det en merit.

Som personlig servicetekniker sköter du kontakten med kunden från bokning till fakturering. Du ska vara ansvarsfull och alltid sätta kunden i centrum. Hos oss kommer du att möta nya, intressanta och spännande produkter från Volvo, Renault och Dacia, samt svara mot högt ställda kvalitetskrav på reparationer och kundrelationer. God datorvana och B-körkort är ett krav.

Skicka sin ansökan snarast då vi tillämpar löpande rekrytering.

Ansök nu

Kontaktperson

Verkstadschef: Staffan Nilsson 010-1670848
staffan.nilsson@goingebil.se

Upp till toppen

Göinge Bil AB

Telefon: 0451-436 00
Epost info@goingebil.se

Orgnr: 556268-9181
Bankgiro: 270-1175

Våra anläggningar

Hässleholm
Osby
Markaryd
Älmhult

Våra bilmärken

Volvo
Renault
Dacia