Lediga tjänster

Är du en person som brinner för bra kundservice och intresserad av att jobba inom en spännande och inspirerande bransch, då kan du skicka in din intresseanmälan:

Intresseanmälan

 

Just nu söker vi:

PERSONLIG SERVICETEKNIKER
Hässleholm

Du ska ha dokumenterad fordonsteknisk utbildning och gärna ett par års erfarenhet som mekaniker/tekniker. Har du jobbat med Volvo, Renault eller Dacia är det en merit.

Som personlig servicetekniker sköter du kontakten med kunden från bokning till fakturering. Du ska vara ansvarsfull och alltid sätta kunden i centrum. Hos oss kommer du att möta nya, intressanta och spännande produkter från Volvo, Renault och Dacia, samt svara mot högt ställda kvalitetskrav på reparationer och kundrelationer. God datorvana och B-körkort är ett krav.

Skicka sin ansökan snarast då vi tillämpar löpande rekrytering.

Ansök nu

Kontaktperson

Staffan Nilsson 010-1670848
staffan.nilsson@goingebil.se

DÄCKTEKNIKER
Hässleholm


Du ska ha dokumenterad fordonsteknisk utbildning och gärna ett par års erfarenhet från däckbranschen. En merit är om du har jobbat med Volvo, Renault eller Dacia tidigare.

Vi ser gärna att du har god datorvana och inte är främmande för den nya tekniken i bilarna. Du ska vara noggrann, kvalitetsmedveten och alltid sätta kunden i centrum.

Skicka din ansökan snarast då vi tillämpar löpande rekrytering.

Ansök nu

Kontaktperson

Lars Ekholm 010-1670841
lars.ekholm@goingebil.se

HJULSKIFTARE
Hässleholm


Vi söker hjulskiftare till vår hjulskiftarsäsong under perioden början/mitten på mars och 1-2 månader framåt.

Vi söker i första hand dig med tidigare erfarenhet av hjulskifte, men du behöver inte ha särskilda förkunskaper. Du har dock god hand med verktyg, maskiner och givetvis ett bilintresse. Du ska vara noggrann, kvalitetsmedveten och alltid sätta kunden i centrum.

Skicka din ansökan snarast då vi tillämpar löpande rekrytering.

Ansök nu

Kontaktperson

Lars Ekholm 010-1670841
lars.ekholm@goingebil.se