Leveransadministratör

Har du erfarenhet som administratör och vill jobba i ett tryggt och stabilt företag där du kan utvecklas? Då har vi tjänsten för dig, vi söker nu en engagerad och driven leveransadministratör på heltid i Hässleholm.

 

Vilka är vi?
Företaget grundades 1952 och med vår långa erfarenhet är vi trygga med att påstå att vi kan bilar och är stolta att kunna erbjuda våra kunder produkter med den senaste tekniken för den optimala kundupplevelsen.  Vi har anläggningar i Hässleholm, Älmhult, Osby och Markaryd. Bolaget innehar agenturen för Volvo personbilar, Renault person- och transportbilar samt Dacia person- och transportbilar. Vi erbjuder bästa service och tillgänglighet, som våra kunder kan kräva av sitt fordon. Vi arbetar ständigt mot högsta mål vad beträffar kvalitet, säkerhet och miljö. Göinge Bil personvagnar har 120 anställda och hela koncernen ca 170 anställda.


Vad erbjuder vi dig?
I rollen som leveransadministratör tar du ett helhetsgrepp till allt som har med administration kring leverans av bilen att göra. Bland annat ansvarar du för att bilar beställs, att de registreras, administrationen kring inbyten, kontrakthantering samt hantering av restskulder. Du kommer rapportera till försäljningschefen och ha ytterligare en kollega i din funktion.

Vem är du?
Du har gymnasiekompetens och har du erfarenhet av arbete i en liknande roll, gärna inom bilbranschen, är det meriterande. Önskvärt att du har ett ekonomiskt sinne och erfarenhet från att jobba i diverse applikationer, såsom Officepaketet, TACDIS, Bilvision m.fl. Vi söker dig som gillar att samarbeta, du är ordningsam, strukturerad och flexibel. Vi ser gärna att du är stresstålig och har förmågan att snabbt ställa om till nya arbetsuppgifter. Du tar gärna egna initiativ och har en förmåga att se vad som behöver göras. Viktigt att du kan arbeta enskilt men också i team.


Övrigt
Vi erbjuder arbete i en spännande verksamhet med goda möjligheter till personlig utveckling. Vi erbjuder dig olika personalförmåner, kollektivavtal och du omfattas automatiskt av avtalade försäkringar. Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid med 6 månaders provanställning, tillsättning sker enligt överenskommelse. Sista ansökningsdagen 2022-08-12.


Mer info
För mer info kontakta vår försäljningschef Joacim Svensson på tel. 010-1670827, eller e-post: joacim.svensson@goingebil.se

ANSÖKAN
Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan redan idag! Välkommen att bli en av oss!

Ansök (mail)

Upp till toppen

Göinge Bil AB

Telefon: 0451-436 00
Epost info@goingebil.se

Orgnr: 556268-9181
Bankgiro: 270-1175

Våra anläggningar

Hässleholm
Osby
Markaryd
Älmhult

Våra bilmärken

Volvo
Renault
Dacia