Skadecenter

Om du har råkat ut för en olycka med din bil kan du vända dig till oss


På vårt Skadecenter i Hässleholm utför vi skadebesiktning och tar hand om alla typer av bilskador, från små repor i lacken till omfattande krockskador. Är din bil försäkrad i Volvia, Renault eller Dacia Försäkring så löser vi skaderegleringen på plats på vårt Skadecenter, utan att du först måste kontakta försäkringsbolaget. Har du din bil försäkrad i något annat bolag, så måste du kontakta dem och göra en skadeanmälan.


Ny besiktningshall och skademottagning i Hässleholm

Vi har öppnat en ny besiktningshall i anslutning till vår bilhall och i samband med det har vi placerat vår skademottagning intill vår kundservicedisk, med ingång via huvudentrén. Nedan bokar du tid för skadebesiktning i Hässleholm.


Boka online   Boka tel. 010-1670860

Skadebesiktning

Innan bilen kan repareras måste en skadebesiktning göras digitalt eller på plats hos oss. Om din bil är försäkrad hos Volvia kan du göra anmälan direkt i deras app. För skadebesiktning på plats hos oss behöver du boka tid, det gör du enkelt i vårt bokningssystem.

Ny besiktningshall och skademottagning
Vårt Skadecenter i Hässleholm har fått en ny och fin besiktningshall i anslutning till vår bilhall. I samband med detta har vi placerat vår skademottagning intill vår kundservicedisk, med ingång via huvudentrén.

Skadecenter

Skadecenter

Skadebesiktning på plats hos oss

1. Boka tid för skadebesiktning här eller via telefon.

2. När du kommer till din bokade tid, bör du ha med dig skadeanmälan och försäkringsbrev eller annan bekräftelse från ditt försäkringsbolag.

3. Skadebesiktningen görs tillsammans med dig och beräknas ta ca 30-45 min. Vi kontrollerar och fotograferar bilens skador.

4. Inför skadebesiktning och skadereparation vill vi gärna att bilen är
rentvättad. Detta för att vi ska kunna se alla skador. Måste bilen tvättas av oss kommer vi ta ut en tvättavgift.

Skadebesiktning i Volvias app

1. Ladda ner Volvia-appen till din iPhone eller Android-telefon.

2. Gå in på Skicka in skadefoto och följ appens instruktioner.

3. Ta foto med mobilkameran enligt instruktionerna och skicka in, allt direkt i appen.

Skadecenter

Glasskada

Vi har utrustning för att kunna reparera stenskott om de inte är för stora eller felplacerade. Tänk på att ett stenskott i vindrutan kan när som helst bli en spricka. Undvik därför att vänta för länge, en liten skada blir lätt mycket större. Många skador kan repareras och andra fordrar byte av rutan. Vi kan hjälpa dig i båda fallen. På Volvobilar är vindrutan en viktig del i Volvos avancerade system för förarstöd. Läs mer >

Här kan du själv fylla i Skadeanmälan för glas och via Volvias App göra en egen fotobesiktning.

Skadecenter

Småskador

Vi har även utrustning och specialutbildade tekniker för att reparera mindre plåtskador som bucklor och repor, på ett snabbare och billigare sätt än tidigare. Kontakta oss för en bedömning av just din skada.

         
Volvia
Renault forsäkring

Dacia försäkring

                                   

Upp till toppen

Göinge Bil AB

Telefon: 0451-436 00
Epost info@goingebil.se

Orgnr: 556268-9181
Bankgiro: 270-1175

Våra anläggningar

Hässleholm
Osby
Markaryd
Älmhult

Våra bilmärken

Volvo
Renault
Dacia