För dig som behöver Tanka

Bonus och rabatt. Förnybara drivmedel. Betalning med mobilen.

Bilen är en viktig del av mångas liv. Den gör att du kan skjutsa dina barn, hälsa på dem du tycker om och hinna med en hobby du brinner för. Det vill vi genom våra Tankastationer vara med och göra möjligt. Därför får du som kör alltid bonus och rabatt när du tankar hos oss. Vi finns för dig som behöver Tanka.

Tanka med bonus och rabatt

Vi tycker att det ska löna sig att tanka på vår Tanka. Därför får du alltid bonus och rabatt när du betalar med Volvokort, Renaultkort, Carpaykort eller appen Carpay, bonus du enkelt kan lösa in mot mer drivmedel.

Skaffa Carpay >

Med service i tanken

Våra drivmedel 95, 98 och diesel går alla under namnet GoEasy. Vilket betyder att de har smörjande och rengörande egenskaper som håller din motor och ditt bränslesystem i fint skick. Du kan även fylla på med Neste MY Förnybar Diesel (HVO100), AdBlue och ladda din elbil.

Hässleholm:
Bensin 95 och 98 oktan, diesel, HVO100, spolarvätska, AdBlue, laddstationer samt en fristående station med fordonsgas.

Osby och Markaryd:
Bensin 95 oktan, diesel och HVO100.

Älmhult:
Bensin 95 oktan, diesel och etanol/E85.

Här kan du ladda din elbil

Vi ingår i ett av norra Europas största nätverk för laddstationer. I samarbete med Vattenfall InCharge installerar Tanka nu över 300 laddplatser runt om i Sverige. Vi erbjuder dig semisnabb laddning och du kan enkelt betala med appen InCharge, till vilken du kan koppla ditt kort. Kontakta oss eller kom förbi i bilhallen om du behöver hjälp
med laddningen. 

Idag har vi sex offentliga laddstationer i Hässleholm för kunder.

Läs mer om Incharge

Betala enkelt med mobilen

En smart funktion i CarPay är att du kan betala direkt med appen när du tankar på Tankas stationer. Du slipper använda kortet och får kvittot direkt i mobilen. Välkommen att testa nästa gång du tankar. I CarPay får du också en smidig överblick över allt du gör med kortet och appen.

Så fungerar det >

100 % förnybar diesel

I Hässleholm och Markaryd kan du tanka Neste MY Förnybar Diesel, även kallad HVO100. En diesel med 100 % förnybart innehåll, som bidrar avsevärt till att minska utsläppen av växthusgaser. Håll utkik efter drivmedlet på pumpen och pumphandtaget.

Läs mer om HVO100 >

Vi bryr oss om miljön

Vi ingår i ett nätverk av Tankastationer runt om i Sverige. För oss är det viktigt att ta vårt miljöansvar inom de områden vi verkar. Så att du enkelt kan göra medvetna val som gynnar både dig och framtiden.

Så arbetar Tanka >

Upp till toppen

Göinge Bil AB

Telefon: 0451-436 00
Epost info@goingebil.se

Orgnr: 556268-9181
Bankgiro: 270-1175

Våra anläggningar

Hässleholm
Osby
Markaryd
Älmhult

Våra bilmärken

Volvo
Renault
Dacia