Välkommen att tanka och tvätta smart.

Alltid rabatt när du tankar och tvättar bilen hos oss


Betalar du din tankning på vår Tankastation med Volvokort, Renaultkort, CarPaykort eller appen CarPay får du alltid 10 öre rabatt/liter och rabatten kan självklart kombineras med andra erbjudanden eller kortbonus. Dessutom får du 20% rabatt på alla miljöcertifierade tvättprogram på våra Tvätta-anläggningar.

Ansök om kort >

Betala din tankning med CarPay

På vår Tankastation kan du smidigt betala din tankning med appen CarPay. Då slipper du använda kortet och får kvittot direkt i mobilen. Har du kortbonus kan du passa på att lösa in den med ett knapptryck och få ett ännu bättre pris. Du kan även lösa in din bonus när du tvättar bilen på vår Tvätta.

Läs om Carpay >

GoEasy – alltid med service i tanken

Tankas drivmedel 95, 98 och Diesel innehåller GoEasy som genom sina smörjande och rengörande egenskaper håller din motor och ditt bränslesystem i fint skick. På så vis ser vi till att motorn fungerar så effektivt som möjligt. Med en ren och välsmord motor håller du nere bränsleförbrukningen och bidrar samtidigt till lägre utsläpp.

Läs mer >

Vi hjälper dig att göra klimatsmarta val

Du kan känna dig trygg i att vi tar miljöansvar inom alla områden. Till exempel har vår diesel inblandning av HVO biodiesel, pumparna är skyddade mot läckage och du kan fylla på med spolarvätska som är både Svanenmärkt och klimatsmart. Vi erbjuder följande på våra stationer: 

Hässleholm:
Bensin 95 och 98 oktan, diesel, HVO100, spolarvätska, AdBlue samt en fristående station med fordonsgas.

Markaryd:
Bensin 95 oktan, diesel, HVO100 och etanol/E85.

Osby och Älmhult:
Bensin 95 oktan, diesel och etanol/E85.

Skonsam biltvätt både mot bilen och miljön

Det samlas mycket smuts och salt på vägarna som sätter sig i bilens lack. På Tvätta får du en mild biltvätt som skyddar lacken samtidigt som du värnar om miljön. I vår anläggning renar vi alltid utsläppen och återvinner det mesta av vattnet.

Vi har Tvätta-anläggningar med automattvätt på alla våra orter och i Osby och Markaryd har vi även platser för handtvätt.

Med Volvokort, Renaultkort och Carpaykort har du alltid 20% rabatt på Tvätta och dessutom bonus.

Ansök om kort >

Tanka 100 % fossilfritt

Vi är glada över att kunna erbjuda dig att tanka HVO100 på våra Tankastationer i Hässleholm och Markaryd. En 100 % förnybar och fossilfri biodiesel som framställs av vegetabiliska oljor och/eller animaliska fetter och bidrar till betydande minskning av CO2-utsläppen

Läs mer om HVO100 >

Upp till toppen

Göinge Bil AB

Telefon: 0451-436 00
Epost info@goingebil.se

Orgnr: 556268-9181
Bankgiro: 270-1175

Våra anläggningar

Hässleholm
Osby
Markaryd
Älmhult

Våra bilmärken

Volvo
Renault
Dacia