Transportbilar

Renault

Med Renault som ledande tillverkare i Europa på lätta transportbilar, erbjuder vi ett brett utbud av modeller.


Alaskan

Renault Alaskan är en pickup som förenar kraft med låg förbrukning. Likheterna med en SUV är många, som till exempel hög markfrigång, komfort, rejäl lastkapacitet och muskulös design. Varje utmaning blir enkel tack vare bland annat fyrhjulsdrift, navigationssystem och 360-graders kamera. 
Läs mer här >

Kangoo Express

Nya Kangoo Express har Sveriges bredaste modellprogram i sin klass med bland annat: Tre längder (Compact, Express och Maxi), två, tre eller fem platser (beroende på version) med förbränningsmotor och två längder som Z.E. 100 % eldriven. 
Läs mer här >

Trafic

I nya Trafic är lastutrymmet både praktiskt och effektivt utformat. Tack vare den smarta luckan i mellanväggen får du marknadens längsta lastlängd: 3,75 m i versionen L1 och 4,15 m i versionen L2. 
Läs mer här >

Master

Med nya Renault Master är möjligheterna till synes oändliga: den finns som skåpbil, med förlängd hytt och dubbelhytt, hyttgolv eller varför inte med flak. Förutom modeller med framhjulsdrift finns också bakhjulsdrift, med enkelhjul eller dubbelhjul.
Läs mer här >

Dacia

Vi säljer även Dacia Dokker Van som med optimal lastvolym, körkomfort och åtkomlighet har allt som behövs för att underlätta ditt arbete i vardagen. 
Läs mer här >

Upp till toppen

Göinge Bil AB

Telefon: 0451-436 00
Epost info@goingebil.se

Orgnr: 556268-9181
Bankgiro: 270-1175

Våra anläggningar

Hässleholm
Osby
Markaryd
Älmhult

Våra bilmärken

Volvo
Renault
Dacia