För dig som behöver Tvätta

Vill du få bort smutsen från skogsvägarna, bli av med vägsaltet eller bara ha en fin bil inför helgen? På våra Tvätta-anläggningar kan du tvätta bilen på ett smart, smidigt och skonsamt sätt - för lacken, miljön och plånboken. Vi finns för dig som behöver Tvätta.

Du hittar våra biltvättar i Hässleholm, Osby, Markaryd och Älmhult.

En biltvätt i framkant

För oss på Göinge Bil är det viktigast att din bil blir ren och fin. Därför har våra biltvättar extra skonsamma borstar, heltäckande underspolning och lutande sidoborstar. Dessutom erbjuder vi specifik fältvätt, däckglans och premiumvaxer.

Vi har Tvätta-anläggningar med automattvätt på alla våra orter och i Hässleholm, Osby och Markaryd har vi även gör-det-själv-tvättar.

Våra anläggningar

Tvättprogram för alla tillfällen

Att tvätta bilen regelbundet gör den inte bara fin att titta på, det kan också förebygga skador och slitage. Med våra tre tvättprogram - Guld, Silver och Brons - kan vi erbjuda rätt tvätt för varje tillfälle och se till så att din bil alltid har ett skinande yttre.

Se våra priser

Tvätta bilen med mobilen

Med appen Tvätta Biltvätt behöver du inte ens lämna bilen för att tvätta den. Du kan enkelt kolla hur lång kö det är, välja tvättprogram och betala säkert med några klick. Appen är självklart gratis och ger dig dessutom billigare tvättar.

Så här fungerar det

En grönare biltvätt

Det är viktigt för oss att göra ett så litet avtryck på miljön som möjligt. Därför är vår biltvätt ISO-certifierad, uppfyller Naturvårdsverkets riktvärden och lever upp till kommunens krav.

Vår hållbarhetsrapport

Alltid ren bil med våra abonnemang

Genom att tvätta bilen regelbundet bibehåller du värdet på den bättre. Nu kan vi erbjuda ett förmånligt abonnemang för både privatpersoner och företag. Välj nivå, betala ett fast lågt månadspris och tvätta bilen när det passar dig.

Våra abonnemang

Vi renar utsläppen och återvinner vattnet

Varje år släpps 2000 ton olja och 5 ton tungmetaller ut i vår natur på grund av biltvättning på gatan eller garageuppfarten. Vi renar alla våra utsläpp och återvinner i genomsnitt 85% av allt vatten, där den bästa har hela 92% återvinning.

Vår hållbarhetsrapport

Lös in din bonus mot fler tvättar

Varje gång du betalar med våra bilägarkort eller Carpay får du bonus. Bonusen kan du sedan lösa in när du till exempel tankar på Tanka eller tvättar bilen på Tvätta. I appen Carpay kan du hålla koll på din bonus och mycket annat som rör din bilekonomi.

Skaffa Carpay

Upp till toppen

Göinge Bil AB

Telefon: 0451-436 00
Epost info@goingebil.se

Orgnr: 556268-9181
Bankgiro: 270-1175

Våra anläggningar

Hässleholm
Osby
Markaryd
Älmhult

Våra bilmärken

Volvo
Renault
Dacia