Verkstadstjänster

Släcka 2:or

Göinge Bil är ackrediterade av SWEDAC för att utföra egna reparationer. Om du har fått en 2:a i protokollet vid bilbesiktningen och låter oss åtgärda felet så slipper du åka tillbaka till bilbesiktningen för efterkontroll – vilket sparar dig både tid och pengar.

 

Luftkonditionering (AC)

Det är viktigt att serva och rengöra din AC med jämna mellanrum för att din kupé ska hållas ren och fräsch. I din AC samlas det lät pollen, kvalster, andra små partiklar och fukt som kan leda till mögel som sprids i luftten och cirkulerar i din kupé. Genom att rengöra din AC hos oss minskar du risken för allergiska besvär. Vi tar bort pollen, kvalster, bakterier och andra små partiklar så att du får en ren och fräsh kupé.

Ackrediteringsmärke

Sekretess Ackrediterad kontroll

Ingen information som kan uppkomma under kontrollarbetet görs tillgänglig för allmänheten om vi inte har skriftligt godkännande från aktuell kund om detta. Godkännandet måste vara juridiskt tvingande.

När det krävs enligt lag får Göinge Bil frisläppa konfidentiell information. Vi informerar berörd kund om vi lämnar ut någon handling, om inte myndighet ålägger oss med sekretess.

Upp till toppen

Göinge Bil AB

Telefon: 0451-436 00
Epost info@goingebil.se

Orgnr: 556268-9181
Bankgiro: 270-1175

Våra anläggningar

Hässleholm
Osby
Markaryd
Älmhult

Våra bilmärken

Volvo
Renault
Dacia