För dig som behöver Tanka

Bonus och rabatt. Förnybara drivmedel. Betalning med mobilen.

Bilen är en viktig del av mångas liv. Den gör att du kan skjutsa dina barn, hälsa på dem du tycker om och hinna med en hobby du brinner för. Det vill vi genom våra Tankastationer vara med och göra möjligt. Därför får du som kör alltid bonus och rabatt när du tankar hos oss. Vi finns för dig som behöver Tanka.

Vår nya anläggning med Tanka, Tvätta och Ladda har öppnat på Torvströvägen 4 i Älmhult (vid IKEA).

Tanka med bonus och rabatt

Vi tycker att det ska löna sig att tanka på vår Tanka. Därför får du alltid bonus och rabatt när du betalar med Carpaykort eller appen Carpay, bonus du enkelt kan lösa in mot mer drivmedel.

Med service i tanken

Våra drivmedel 95, 98 och diesel går alla under namnet GoEasy. Vilket betyder att de har smörjande och rengörande egenskaper som håller din motor och ditt bränslesystem i fint skick. Du kan även fylla på med Neste MY Förnybar Diesel (HVO100), AdBlue och ladda din elbil.

Hässleholm:
Bensin 95 och 98 oktan, diesel, HVO100, spolarvätska, AdBlue, laddstationer samt en fristående station med fordonsgas.

Osby och Markaryd:
Bensin 95 oktan, diesel och HVO100.

Älmhult (Torvströvägen 4, vid IKEA):
Bensin 95 och 98 oktan, diesel, HVO100 och laddstationer.

Här kan du ladda din elbil

Vi ingår i ett av norra Europas största nätverk för laddstationer. I samarbete med Vattenfall InCharge installerar Tanka nu över 300 laddplatser runt om i Sverige. Vi erbjuder dig semisnabb laddning och du kan enkelt betala med appen InCharge, till vilken du kan koppla ditt kort. Kontakta oss eller kom förbi i bilhallen om du behöver hjälp med laddningen.

Publika laddplatser i Hässleholm:
• 6st laddplatser med upp till 22 kW
• 4st laddplatser med upp till 180 kW

Publika laddplatser i Älmhult (Torvströvägen 4, vid IKEA):
• 2st laddplatser med upp till 200 kW

Betala enkelt med mobilen

En smart funktion i CarPay är att du kan betala direkt med appen när du tankar på Tankas stationer. Du slipper använda kortet och får kvittot direkt i mobilen. Välkommen att testa nästa gång du tankar. I CarPay får du också en smidig överblick över allt du gör med kortet och appen.

100 % förnybar diesel

Du tanka Neste MY Förnybar Diesel, även kallad HVO100, på alla våra orter. En diesel med 100 % förnybart innehåll, som bidrar avsevärt till att minska utsläppen av växthusgaser. Håll utkik efter drivmedlet på pumpen och pumphandtaget.

Vi bryr oss om miljön

Vi ingår i ett nätverk av Tankastationer runt om i Sverige. För oss är det viktigt att ta vårt miljöansvar inom de områden vi verkar. Så att du enkelt kan göra medvetna val som gynnar både dig och framtiden.