Om oss

Göinge Bil AB

Företaget grundades 1952 och med vår långa erfarenhet är vi trygga med att påstå att vi kan bilar och är stolta att kunna erbjuda våra kunder produkter med den senaste tekniken för den optimala kundupplevelsen. Vi erbjuder bästa service och tillgänglighet, som våra kunder kan kräva av sitt fordon. Vi arbetar ständigt mot högsta mål vad beträffar kvalitet, säkerhet och miljö.

Göinge Bil Invest-koncernen består av tre personbilsföretag Göinge Bil AB och Bilhallen Hässleholm AB (Toyota), Svensson & H Bil i Växjö AB (Toyota) samt ett lastvagnsföretag Göinge Bil Lastvagnar AB (Volvo Lastvagnar). Våra anläggningar finns i Hässleholm, Osby, Markaryd, Älmhult, Ljungby och Växjö. Bolagen innehar agenturen för Volvo personbilar, Renault person- och transportbilar, Dacia person- och transportbilar, samt Toyota person- och transportbilar. Hela koncernen har 180 anställda och omsätter ca 1,1 Mdkr.

Affärsidé

Marknadsföra högklassiga varumärkesprodukter inom bilförsäljning och förstklassiga serviceprodukter i anslutning till bilhandeln. Affärsidén bygger på att alla beslut skall tas nära kunden. Därför skall man i frontlinjen möta kunnig, välutbildad och serviceinriktad personal som har ansvar och befogenheter. För att bygga upp och bibehålla en varaktig kundrelation skall vi alltid vara tillgängliga för våra kunder. Vi framstår som den bästa bilaffären för trygga mil till både kunder och anställda.

Vårt hållbarhetsarbete

Hållbarhet har aldrig varit viktigare än nu. Klimatet förändras och vi behöver förändra vårt beteende för att minska den påverkan som mänskligheten har på miljön. För Göinge Bil innebär detta att vi går i bräschen för den omställningen som sker i fordonsbranschen. Vi vill vara med och skapa förutsättningar för en hållbar omställning i samhället, ekonomiskt och framför allt för miljön.

Integritetspolicy

Göinge Bil AB värnar om din personliga integritet och genom vår integritetspolicy vill vi informera dig om hur vi hanterar dina personuppgifter. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med gällande lagstiftning och regler för dataskydd.

Historik

Göinge Bil grundas den 2 januari 1952 i Hässleholm av Carl Persson. I över 70 år har kunder kommit i förtroende till oss för att få hjälp i sitt bilägande.