DACIA

Det är ingen hemlighet att Dacias låga pris lockar många kunder. I flera år har Sandero varit Europas mest sålda bil till privatkund och Duster den bästsäljande SUV:en. Receptet på Dacias framgång är en mix av flera ingredienser. Blanda en del tillförlitlig teknologi med en del ledande utrymmen samt en rejäl portion sunt förnuft så får du Dacia.

Aktuella kampanjer

Nya Dacia Sandero

Känner du igen den? Nya Sandero har fått sig ett rejält ansiktslyft! Helt ny design, rymligare interiör, den rymligaste i sin klass faktiskt, och utrustad med den senaste tekniken. För att inte tala om hur bekväm den är att köra. Du kommer märka det direkt när du sätter dig bakom ratten. Inget är sig likt i nya Sandero. Förutom det oslagbara priset förstås.

Nya Dacia Sandero Stepway

”Finns det mer än 5 Plus?” undrade Aftonbladet när de provkörde nya Sandero Stepway. Vi undrar samma sak. Snygg design, fina köregenskaper, hög markfri gång och rejält med utrymme. Vad mer kan man begära av Sveriges antagligen mest prisvärda crossover?

Nya Dacia Jogger

Dacia Jogger är en ny familjebil som lanseras under våren, men redan nu kan du beställa den hos oss. Nya Dacia Jogger har längd som en kombi, är rymlig som en MPV, ser ut som en SUV och finns både med 5 och 7 sittplatser.

Finns både med bensinmotor och hybridmotor.

Nya Dacia Duster

Suven som klarar det mesta, till ett oslagbart pris. Nya Dacia Duster är redo för alla dina äventyr och bekräftar sin plats som Dacias ikoniska familje-suv.

Kontakta våra bilförsäljare!

Urban Söderholm
Urban Söderholm
Bilförsäljare
Göinge Bil AB Hässleholm
Nickie Svensson
Nickie Svensson
Bilförsäljare
Göinge Bil AB Hässleholm
Kim Carlsson
Kim Carlsson
Bilförsäljare
Göinge Bil AB Markaryd
Mikael Nilsson
Mikael Nilsson
Bilförsäljare
Göinge Bil AB Älmhult
Ademir Krivic
Ademir Krivic
Bilförsäljare
Göinge Bil AB Älmhult