Volvo Originalservice

Välkommen att boka din service hos oss, oavsett årsmodell på din Volvo.

Fördelar med Volvo originalservice

Hos våra auktoriserade verkstäder är din Volvo i trygga händer. Du får alltid servicegaranti, uppdateringar av mjukvaran* och fri förlängning av Volvo Assistans med ett år i taget fram till att bilen fyller tio år. På så sätt kan du känna dig trygg på vägen oavsett årsmodell.

 • Alltid Volvo Originaldelar
 • Ett års garanti
 • Uppdatera mjukvaran
 • Personlig Servicetekniker
 • Volvo Assistans**
 • Serviceavtal

En paus i vardagen

Våra verkstäder erbjuder möjligheten att vänta kvar under service, vilket ger dig en mer bekväm och tidsbesparande serviceupplevelse.

Volvo Personlig Service i Hässleholm

Med Volvo Personlig Service blir din bil klar på kortare tid – utan att det kostar mer. Medan två tekniker arbetar på din bil kan du vänta i vår bilhall där vi bjuder på kaffe och wifi. Allt du behöver göra är att boka en tid som passar dig och sedan låta din Personliga Servicetekniker ta emot och lämna ut din bil precis som vanligt.

Volvo Originalservice Classic

Volvo Originalservice Classic är anpassad för dig som kör en Volvo från 2018 eller tidigare och omfattar 20 kontrollpunkter. I servicen ingår också servicegaranti, uppdatering av mjukvaran, fri förlängning av Volvo Assistans samt en stämpel i serviceboken.

Volvo Originalservice Classic pris: 2 495 kr
(Pris med Carpaykort, ord. pris 2 895 kr)

Frågor och svar

 • Vad är det för skillnad mellan Volvo Originalservice och Volvo Originalservice Classic?
  För att din bil ska få en så bra service som möjligt erbjuder vi två servicealternativ. Volvo Originalservice för alla bilar och Volvo Originalservice Classic för bilar äldre än sex år. Oavsett vilket alternativ du väljer kommer din personliga servicetekniker att gå igenom din bil och kontrollera alla viktiga punkter. Skillnaden är serviceprotokollet som är anpassat efter den bil du har och det servicealternativ du väljer.
 • Vad är Volvo Originalservice?
  En Volvo Originalservice ger dig ett friktionsfritt bilägande mellan serviceintervallerna. Din personliga servicetekniker går igenom din bil och kontrollerar alla viktiga punkter. I priset ingår också servicegaranti, uppdatering av mjukvaran, fri förlängning av Volvo Assistans samt en stämpel i serviceboken.
 • Vad är Volvo Originalservice Classic?
  Volvo Originalservice Classic är ett servicealternativ för bilar äldre än sex år och ersätter Essential Service. Förutom att byta olja och filter går din personliga servicetekniker igenom din bil och kontrollerar alla viktiga punkter. I priset ingår också servicegaranti, uppdatering av mjukvaran, fri förlängning av Volvo Assistans samt en stämpel i serviceboken. Det ger dig samma trygghet som du är van vid, till ett förmånligt pris.
 • För vilka årsmodeller gäller Volvo Originalservice Classic?
  Volvo Originalservice Classic gäller för alla Volvobilar som är äldre än sex år.
 • Vilka kontrollpunkter ingår vid en Volvo Originalservice Classic?
  Vid en Volvo Originalservice Classic ingår 20 kontrollpunker och moment. Ladda ner vår PDF nedan för att läsa mer om innehållet.