Volvo Selekt

Begagnade bilar med förlängd garanti.

Vad är Volvo Selekt?

olvo Selekt är begagnade bilar med förlängd garanti och finns endast att köpa hos auktoriserade Volvohandlare. Våra certifierade bilar har genomgått omfattande kontroller enligt Volvo Begagnad Standard och levereras alltid med Volvo Assistans. Är bilen utrustad med Volvo on Call ingår dessutom ett abonnemang på 24 månader.

Volvo Selekt
Bilar som är yngre än 5 år och som har gått max 10 000 mil. Garantin gäller i 24 månader eller 3000 mil beroende på vad som inträffar först.

Volvo Selekt +12
Bilar som är yngre än 24 månader och som har gått max 10 000 mil. Utöver den kvarvarande nybilsgarantin ingår Volvo Selekt-garanti i 12 månader eller upp till 13 000 mil på bilens mätare beroende på vad som inträffar först.

Nyinkomna Volvo Selekt

  Fördelar med Volvo Selekt

  • Volvo Selekt-garanti
   Med Volvo Selekt ingår alltid 24 månaders garanti. Garantin är personlig och gäller endast om du genomför servicen enligt bilens serviceintervall. För att göra det enkelt för dig rekommenderar vi att du tecknar ett serviceavtal hos oss.
  • Volvo on Call och Volvo Cars app
   Volvo On Call-appen heter nu Volvo Cars-appen och har fått en uppdaterad design. Vi utvecklar ständigt innehållet och du kommer att hitta en mängd spännande funktioner framöver. Volvo Cars App är vår mobil-app med många smarta lösningar som gör att du kan ha koll på bilen ute på vägarna. Det är vårt sätt att göra ditt vardagsliv lite mindre krångligt.
  • Volvo Assistans
   Som en extra trygghet ingår Volvo Assistans. Det innebär att vi lovar att hjälpa dig så fort du får problem med din bil. Dygnet runt och i alla västeuropeiska länder. För att Volvo Assistans ska vara aktivt, måste service ske hos oss som auktoriserad Volvo-verkstad enligt bilens serviceintervaller.
  • Kontrollerad och certifierad
   Vi säkerställer bilens skick och kondition enligt Volvo Begagnad Standard. Dessutom uppdaterar de bilens mjukvaror för att säkerställa bästa möjliga körupplevelse.
  • Bytesrätt
   Du har alltid 30 dagars bytesrätt när du köper en bil från Volvo Selekt. För att få mer information eller hjälp med ditt bilbyte är du välkommen att kontakta oss.
  • Volvo Originalservice
   Hos våra verkstäder blir din bil servad med noggranna metoder, av en personlig servicetekniker som har specialutbildning på Volvo bilar och som bara använder Volvo originaldelar. Anledningen är enkel: det gör att din Volvo fungerar bättre – och längre. Och att du får ett bilägande som är bekvämt, tryggt och ekonomiskt smart.

  Företagsleasing av begagnade bilar

  Nu finns Volvo Selekt med Business Lease. Utöver den kvarvarande nybilsgarantin ingår alltid Volvo Selekt-garanti i 12 månader, försäkring, serviceavtal och finansiering. Som en extra trygghet ingår dessutom Volvo On Call och Volvo Assistans.

  Kontakta våra bilförsäljare för mer info

  Urban Söderholm
  Urban Söderholm
  Bilförsäljare
  Göinge Bil AB Hässleholm
  Nickie Svensson
  Nickie Svensson
  Bilförsäljare
  Göinge Bil AB Hässleholm
  Kim Carlsson
  Kim Carlsson
  Bilförsäljare
  Göinge Bil AB Markaryd
  Mikael Nilsson
  Mikael Nilsson
  Bilförsäljare
  Göinge Bil AB Älmhult
  Ademir Krivic
  Ademir Krivic
  Bilförsäljare
  Göinge Bil AB Älmhult
  Andreas Dahlquist
  Andreas Dahlquist
  Bilförsäljare
  Göinge Bil AB Osby